Over Cyrus Benson

Cyrus Benson staat voor kwaliteit. Kwaliteit is een combinatie van jarenlange ervaring en gedegen onderzoek. Met een team van ruim 40 collega’s werken wij sinds 2008 aan de ontwikkeling en productie van in het oog springende meubels. Cyrus Benson staat volledig in voor haar modellen!

Ons merk is tevens betaalbaar. Betaalbaarheid gaat samen met schaalvergroting. Door vanaf het productieproces alles in eigen hand te hebben, is onze afzet enorm. Met meer dan honderdduizend orders per jaar, is Cyrus Benson onderdeel van een professionele meubelgroep. Cyrus Benson garandeert een goede prijs!

De naam van ons merk is een vanzelfsprekendheid en weerspiegelt onze visie. Bij stoere meubels hoort een stoere naam met een heldere uitleg. De combinatie van de namen Cyrus en Benson betekent uitmuntend en perfect zitcomfort. In onze beleving is uitmuntend zitten niet alleen een afgeleide van kwaliteit, maar hedendaags eveneens een afgeleide van een mooie prijs. Betaalbare kwaliteit is daarom waar Cyrus Benson voor wil staan!

Naast kwaliteit en prijs staat Cyrus Benson voor een uitstekende aftersales. Onze klachten worden op werkdagen binnen vierentwintig uur behandeld en natuurlijk opgelost. Bij Cyrus Benson zit u goed!